Športna zveza Velenje


“Moč ni pogojena s fizičnimi zmogljivostmi. Moč prihaja iz neomajane volje.”

REZULTATI MEDOBČINSKEGA TEKMOVANJA V ODBOJKI ZA MLAJŠE DEKLICE
NOVICE 23.05.2018

Mlajše učenke so pokazale kako dobro igrajo odbojko

ATLETIKA - VIKEND V ZNAMENJU ATLETSKIH TEKMOVANJ
NOVICE 23.05.2018

V soboto so bile v Velenju kar tri atletske tekme

ROKOMET - KADETI SEZONO SKLENILI NA ČETRTEM MESTU
NOVICE 22.05.2018

Kadeti Gorenja Velenja so minuli konec tedna v Ivančni Gorici sklenili sezono državnega prvenstva

Klubi in društva


Uspešno izpeljana prireditev Športnik leta 2017

V torek, 10.4.2018, smo v Domu kulture v Velenju v sodelovanju z Mestno občino Velenje in Festivalom Velenje sprejeli in nagradili športnike Mestne občine Velenje za njihove dosežke v letu 2017. Prireditev je bila kot vsako leto dobro obiskana, glavna nit prireditve pa je bila psihologija v športu. Na odru so se predstavili F&B Arobatics, mlada pevka Anja Vodošek, odličen kitarist Miha Koren in plesna skupina Power Kickz.

Naziv ŠPORTNIK LETA 2017 v članski kategoriji sta osvojila deskar prostega sloga Tim-Kevin Ravnjak in plezalka Janja Garnbret, v kategoriji ekipa leta pa Rokometni klub Gorenje Velenje. Plaketo za življensko delo je prejel mojster borilnih in meditativnih veščin, g. Dušan Borovnik. Plakete za dolgoletno delo v športu so prejeli Katarina Praznik, Zekerijah Tabakovič in Robert Skaza. Športnik invalid leta je postal strelec Franček Gorazd Tiršek, športnica invalidka leta pa alpska smučarka Anja Drev. Naslov športnika leta 2017 v neolimpijskih disciplinah je pripadel Deanu Vukančiču, najboljša športnica v neolimpijskih disciplinah pa je postala Staša Lipnik, oba prihajata iz Taekwon-do kluba Skala Velenje.

V kategoriji mladink je bila najboljša deskarka na snegu Eva Kralj, najboljši mladinec pa nordijski kombinatorec Vid Vrhovnik. Najboljši kadet je postal plezalec Kilian Čop, naj kadetinja pa karateistka Pia Cesar. V kategoriji nagrad za najboljše šolsko športno društvo je zmagala Osnovna šola Livada, najboljša športnica in športnik šolskega športnega društva pa sta postala atleta Nea Meh iz Osnovne šole Mihe Pintarja Toleda in Nejc Krejan iz Osnovne šole Šalek.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo in se vidimo spet naslednje leto.

Pogledate si lahko BILTEN, ki pa ga lahko tudi prejmete po pošti na domač naslov, če ste slučajno ostali brez. Napišite mail na: sportnazveza.velenje@gmail.com.

FOTOGALERIJA

Uspešno izpeljana prireditev Športnik leta 2017

Koledar dogodkov

Športnik leta 2017

DOGODEK
Najavljamo prireditev Športnik leta 2017, ki bo 10.4.2018 v Domu kulture Velenje