ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


3. PIKIN ULTRA TEK

NOVICA 12.09.2017



Triatlon klub Velenje z lokalnimi športnimi in humanitarnimi organizacijami (Športna zveza Velenje, Festival Velenje, Rotary klub Velenje, Rotaract Velenje) pripravlja 3. PIKIN ULTRA TEK, ki bo potekal na obali velenjskega jezera.

24 urni tek, ki je humanitarne narave podpira MO Velenje in v sodelovanju z ostalimi akterji Pikinega festivala, saj je dogodek kot uvod v letošnji Pikin festival.

Tek poteka 24 ur neprekinjeno s pričetkom v petek 15.09.2017 ob 18. uri in traja do sobote 16.09.2017 do 18. ure. Namen teka je privabiti tekače, športnike in ljudi dobre volje, da se udeležijo prireditve in da v terminu dogodka pretečejo ali prehodijo poljubno dolgo dolžino ter z prostovoljnimi prispevki pomagajo otrokom omogočiti športne počitnice.

Vsak udeleženec, ki bi prispeval prostovoljno štartnino bo za svoj športni in humanitarni prispevek nagrajen s spominsko štartno številko in vrečko naših donatorjev. Vsa sredstva v obliki štartnine se bodo 100% donirala medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje, ki bo z zbranim zneskom popeljala otroke na športne počitnice.

Velja tudi omeniti, da bodo trije tekači, ki bodo naredili v tem času največ krogov (kilometrov) nagrajeni s športnim paketom naših sponzorjev. 

Vabljeni!


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!