ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Judo - začetek sezone s pokalom Dupleka

NOVICA 12.10.2017



Pretekli vikend se je začela nova sezona judo tekmovanj v obdobju 2017/18. V Mariboru je potekal tradicionalni turnir za pokal občine Duplek, kjer se je zbralo skoraj 300 tekmovalcev iz Slovenije, Hrvaške, BiH in Avstrije.

V različnih starostnih kategorijah od mlajših do kadetov je nastopilo tudi 8 velenjskih judoistov.

Dopoldan so se pomerili v mlajših starostnih kategorijah mlajši dečki in deklice. Tekmovalci iz Judo kluba Velenje so dopoldan poskrbele za nekaj odličnih rezultatov. V svojih kategorijah so zmagali: Urh Mešelj, Sara Budinski in Tinkara Wlodyka. David Serenče pa je bil peti.

Popoldan je pri starejših dečkih zelo dober rezultat dosegel Tjaž Medved, ki je v kategoriji do 66 kg osvojil tretje mesto. Pri kadetih pa so se preizkusili trije kandidati, ki so sicer letos še v nižji starostni kategoriji pri mlajših kadetih. Urh Štober in Miha Ciglar sta bila na koncu peta, Vid Jelaš pa sedmi. Pokazali so, da bodo prihodnje leto krojili slovenski vrh pri kadetih.

Judo klub Velenje je bil ekipno na koncu tekmovanju na sedmem mestu med 37 klubi.

Čestitamo!
 

Vir: Judo klub Velenje Vir: Judo klub Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!