ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Rokomet - Mlajši dečki B na zaključni turnir najboljše četverice!

NOVICA 07.05.2018



Na zadnji tekmi polfinalne skupine D za mlajše dečke B je Gorenju Velenju za napredovanje na finalni turnir štela le zmaga. To se je izbrancem Žige Lesjaka poznalo predvsem na začetku obračuna, ko nikakor niso mogli razviti svoje prave igre. Ekipi sta bili do petega gola poravnani, nato pa je mladim osicam uspel delni niz 4:0, ki jih je na odmor popeljal z lepo prednostjo (9:5). V nadaljevanju so domači zaigrali bolj sproščeno, kar se je poznalo tudi na rezultatu, saj so se večkrat povzpeli na +6. Priložnost za igro so dobili vsi igralci in jo tudi dobro izkoristili.

 

Čeprav to ni bila prava podoba ekipe črno-rumenih so se ti vseeno uvrstili na zaključni turnir štirih najboljših ekip. Ta bo na sporedu prihodnji vikend (12. maj) pri ekipi Mokerca iz Iga. Na turnirju sodelujeta še ekipi Urbanscapea Loke ter Celja Pivovarne Laško. 

 

Vir: Rokometni klub Gorenje Velenje

Vir: Rokometni klub Gorenje Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak