ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Dean Vukančić osvojil naslov svetovnega prvaka

NOVICA 26.09.2018



Slovenska kadetska in mladinska reprezentanca se iz svetovnega prvenstva v kickboxingu Jesolu vrača s kar šestimi naslovi svetovnih prvakov ter osmini srebrnimi in sedmimi bronastimi odličji. Na kadetskem in mladinskem svetovnem prvenstvu v italijanskem Jesolu je sodelovalo kar 2319 tekmovalcev iz 65 držav, kar je največ doslej.

V mladinskih vrstah sta si naslov najboljšega na svetu priborila Velenjčan Dean Vukančić, ki je v fnalu kategorije do 79 kg v light-contactu bil s soglasno sodniško odločitvijo 3:0 boljši od Rusa Govorukhina in Zagorjanka Tina Baloh, ki je v finalu kategorije do 70 kg v point-fightingu z rezultatom 14:10 bila boljša od Britanke Hannah Weatherly. 

Dean Vukančić je med mladinci v light kontaktu v kategoriji do 79 kg premagal nasprotnike iz Avstralije, Hrvaške,Turčije, Poljske in Rusije in osvojil naslov svetovnega prvaka.

Luka Krel pa je na žalost že v prvi borbi naletel na predstavnika Hrvaške, kasnejšega dvakratnega svetovnega prvaka v kategoriji do 84 kg.

Čestitamo!!

 

Vir: Taekwon-do & Kickboks klub Skala
 

Foto: Taekwon-do & Kickboks klub Skala Velenje Foto: Taekwon-do & Kickboks klub Skala Velenje Foto: Taekwon-do & Kickboks klub Skala Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak