ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Taekwon-do: Uspešen začetek nove tekmovalne sezone

NOVICA 02.10.2018



Minuli vikend so se velenjski taekwondoisti pomerili kar na dveh mednarodnih prvenstvih. Mlajša ekipa se je udeležila tekmovanja Ahac Open v Šentjurju, nekoliko izkušenejši Skalčki, med njimi so nekateri tudi kandidati za mesta v reprezentanci, pa so se v okviru SLO tima udeležili prvenstva Moravia Open v Ostravi na Češkem.

V Šentjurju je med 215 tekmovalci iz devetih držav Teo Harnik osvojil 2. mesto (mlajši dečki, forme zeleni pas), Timotej Podpečan (starejši dečki, forme modri pas) in Doroteja Jerovšek (mladinke, forme zeleni pas) pa sta si priborila 3. mesti.

Tekmovanja Moravia Open na Češkem se je tokrat udeležilo preko 400 tekmovalcev iz desetih držav. V soboto so na tatamije stopli mladinci in člani, nedelja pa je bila namenjena dečkom in deklicam.

Prva mesta so osvojili: Filip Žak Glavnik (mladinci, forme črni pas I.dan in borbe -60 kg), Dominik Jerovšek (mlajši dečki, forme modri pas) in Lina Halilović (mlajše deklice, forme zeleni pas).

Drugi so bili: Tamara Vogler (mladinke, borbe -50 kg), Domen Zabukovnik (člani, borbe -71 kg), Amar Halilović (starejši dečki, borbe -50 kg), Pia Zoja Glavnik (starejše deklice, forme črni pas I.dan), Tadeja Sušec (mlajše deklice, borbe -140 cm), Erazem Rozoničnik (starejši dečki, borbe +50 kg).

Na tretjo stopničko pa so se povzpeli: Tamara Vogler (mladinke, forme rdeči pas), Tina Sušec (starejše deklice, forme modri pas in borbe -38 kg), Lina Halilović (mlajše deklice, borbe -140 cm), Jaka Tajnik (mlajši dečki, forme zeleni pas), Pia Zoja Glavnik (starejše deklice, borbe -50 kg), Tadeja Sušec (mlajše deklice, forme zeleni pas).

 

Čestitamo!

 

Vir: Taekwon-do & Kickboks klub Skala
 

Foto: Taekwon-do & Kickboks klub Skala Velenje Foto: Taekwon-do & Kickboks klub Skala Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!