ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Karate - 6. GRAWE ENERGIJA KUP 2018 V BANJA LUKI

NOVICA 05.11.2018



11 držav, 97 klubov in 1269 tekmovalcev se je 3. 11. 2018 zbralo v Banja Luki na že 6. mednarodnem turnirju, ki ga je pripravil Karate klub Energija. Trenerka Šeki Golač je na turnirju nastopila v vlogi sodnice, Karate klub Seki Sv. Jernej pa se je v Športni dvorani Borik tokrat predstavil z naslednjimi tekmovalci: Patricija in Aleksandra Centrih, Zoja in Enej Vanovšek, Jure Sluga, Aleks Klobasa, Tilen in Vid Gorenšek, Nejc Sterniša, Gal Očko ter Nia in Noah Ganzitti. S 3 zlatimi, 2 srebrnima in 5 bronastimi medaljami so se uvrstili na 11. mesto med vsemi klubi tekmovanja.
Zlate medalje so osvojili: Gal Očko v borbah med dečki +38 kg, Nejc Sterniša v kata kadeti in Nia Ganzitti v kata mladinke.

Srebrne medalje je prejela ekipa kadetov v katah, v zasedbi Nejc Sterniša, Enej Vanovšek in Jure Sluga ter Nejc Sterniša v katah med mladinci.
Bronaste medalje so si priborili: Zoja Vanovšek v katah deklice 9 let, Enej Vanovšek v katah dečki 12 let, Nia Ganzitti v katah kadetinje, Vid Gorenšek v borbe dečki -45 kg ter Aleks Klobasa v borbe mladinci +76 kg.

 

Čestitamo!

 

Vir: Karate klub Seki Sv. Jernej

Foto: KK Seki Sv. Jernej

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak