ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


14. ŠTAFETNI TEK SV. BARBARE

NOVICA 09.12.2018



ŠD skupine Premogovnik Velenje, vabi na 14. štafetni tek Sv. Barbare, ki bo potekal v soboto, 09.12.2018, v okolici Škalskega jezera v Velenju z začetkom ob 10.00 uri.

Tek se bo izvedel kot štafeta. Ekipa je sestavljena iz štirih članov (tekačev). Vsaj eden od članov ekipe mora biti ženska (lahko tudi štiri ženske). Vsak član ekipe preteče krog v dolžini 3.250 metrov. Član ene ekipe lahko teče tudi v drugi ekipi. Spremembo je potrebno javiti ob prijavi. Druga ekipa z istim članom je uvrščena pet mest nižje. Vrstni red posameznih članov določi ekipa sama. Predaja ekip se opravi na startno-ciljnem prostoru s štafetno palico.

Predprijavo je potrebno opraviti preko spletne strani: http://www.protime.si/prijava/14-stafetni-tek-sv-barbare najkasneje do srede, 5. 12. 2018. Prijava ekipe mora vsebovati: ime ekipe, ime in priimek članov ekipe ter starost posameznih članov ekipe. Prijaviti se bo možno tudi na dan prireditve od 8. ure dalje v Ribiškem domu ob Škalskem jezeru.

Se vidimo in SREČNO!

 


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!