ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Športne igre zaposlenih 2019

NOVICA 10.06.2019



V soboto, 08. 06.2019, so se v okolici velenjskega jezera odvijale Športne igre zaposlenih 2019. Zaposleni v različnih podjetjih so tako razbremenili svoj vsakdan in uživali v športu ter zabavi.

Namen projekta, ki ga OKS-ZŠZ izvaja v sodelovanju z regijskimi pisarnami (občinskimi športnimi zvezami) je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti ter preko športa, druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom. Projekt predstavlja tekmovanje v petih olimpijskih športnih panogah in je zasnovan, kot tekmovanje ekip zaposlenih v podjetjih, ustanovah in ostalih organizacijah na slovenskem trgu, in sicer: mali nogomet, košarka 3x3, odbojka, tenis in tek ter ostale aktivnosti po izboru udeležencev. Športne igre zaposlenih potekajo med majem in septembrom v različnih krajih po Sloveniji. Projekt poteka že četrto leto in število sodelujočih iz leta v leto raste.

Tudi v Velenju je ta čudovit dogodek dosegel namen. Namreč zaposleni, ki so se udeležili športnih iger so se imeli odlično. Tekmovali so v malem nogometu, tenisu, teku in odbojki. Priča smo bili požrtvovalnim bojom za medalje. Seveda je bil glavni namen, da se sportijo in uživajo v športu, ter tako naredijo nekaj zase z gibanjem. Vsekakor ni manjkalo dobre volje in smeha, preko celotnega dogodka. Ob koncu vseh tekem je sledil še zaključek, na katerem so bili razglašeni tudi zmagovalci in zmagovalke. Vsak od njih pa je prejel medaljo oziroma pokal.

Več slik si lahko ogledate TUKAJ.

REZULTATI:

MALI NOGOMET:

1. mesto - PREMOGOVNIK VELENJE

2. mesto - ZDRAVSTVENI DOM VELENJE

3.mesto -  VEPLAS

TENIS MOŠKI:

1. Peter Brezovnik

2. Novak Topič

TENIS ŽENSKE:

1. mesto - Mateja Repnik

2. mesto - Jožica Peterlin

3. mesto - Milena Krofl

ODBOJKA:

1. mesto - MESTNA OBČINA VELENJE

2. mesto - GORENJE

3. mesto - VEPLAS STARI

4. mesto -  PREMOGOVNIK

5. mesto -  VEPLAS MLAJŠI

Vsem udeležencem in udeležnkam čestitamo!

 

Foto: Športna zveza Velenje Foto: Športna zveza Velenje Foto: Športna zveza Velenje Foto: Športna zveza Velenje Foto: Športna zveza Velenje

Koledar dogodkov

ZIMSKI ŠPORTNI TABOR IN ŠPORTNE AKTIVNOSTI V ČASU ZIMSKIH POČITNIC

DOGODEK
V času zimskih počitnic pripravljamo petser in zanimiv športni program za otroke in mladostnike.