ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Rokomet - Mladinci jesenski državni prvaki

NOVICA 16.12.2019



Tudi mladinska ekipa rokometnega kluba Gorenje Velenje je zaključila z nastopi v letošnjem letu. Prvi del sezone so zaključili na odličnem prvem mestu 1. državne lige z enim samim porazom. V nedeljo so odigrali zadnjo tekmo v Izoli, katero so osice dobile s 30:25.

Mladinci RK Gorenje Velenje so se v 11. krogu odpravili na gostovanje v Izolo. Že od samega začetka so zaigrali zelo dobro in odločno ter si hitro priigrali pet zadetkov prednosti. Obramba je bila zelo kompaktna in je domačinom dopuščala zelo malo lahkih priložnosti za gol. Organizirana in tekoča igra v napadu pa je osicam omogočala dobre priložnosti za strel.

Prvi polčas so tako Velenjčani dobili z rezultatom 16:13. Tudi v drugem polčasu rokometaši Gorenja niso popuščali. V 45. minuti so povedli s 26:20 in nato tekmo rutinirano privedli h koncu.

Vsi rokometaši mladinske ekipe RK Gorenje Velenje si zaslužijo velike pohvale in čestitke za prikazane igre in odnos na dosedanjih tekmah!

 

Vir: RK Gorenje Velenje

Foto: RK Gorenje Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak