ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Zelo uspešen nastop velenjskih plavalcev na Pokalu Boberček

NOVICA 07.07.2020



V soboto, 4. 7. 2020, so plavalci Plavalnega kluba Velenje nastopili na 5. Razvojnem pokalu Slovenije – Pokal Boberček. To je bila prva tekma v poletnem delu sezone.

Zelo uspešen nastop mlajših velenjskih plavalcev je še nadgradil Matic Bizjak Jambrović, ki je postavil dva nova klubska rekorda.

Dopoldan je v disciplini 100 m delfin popravil dolgoletni rekord Jerneja Ocepka. Novi najboljši čas zdaj znaša 1:04,20. V popoldanskem delu tekmovanja pa je Matic 50 prosto plaval 26,26 in za 28 stotink popravil rekord Žige Cerkovnika.

Medalje so podeljevali po posameznih letnikih. Matic Bizjak Jambrović je osvojil 2. mesto na 50 prosto in 3. mesto na 100 delfin. Najya Hana Jukić je osvojila 3. mesto na 50 prosto.

Zelo uspešen nastop je zabeležila tudi štafeta dečkov na 4 x 100 mešano, ki je v postavi Anže Guštin, Val Goličnik, Matic Bizjak Jambrović in Dane Šibanc osvojila 2. mesto.

Miha Princl je osvojil 2. mesto na 50 hrbtno in 3. mesto na 400 prosto. Grega Navodnik je v disciplini 50 hrbtno osvojil 3. mesto, Tia Mrkonjič pa si je na 400 prosto pripravala 3. mesto.

 

Vsem plavalcem in njihovim trenerjem za dosežene rezultate iskreno čestitamo. 

 

Vir: Plavalni klub Velenje

Foto: Plavalni klub Velenje Foto: Plavalni klub Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!