ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Velenjčani do novih dveh točk proti Urbanscape Loki

NOVICA 06.11.2020



Črno- rumeni so včeraj odigrali zaostalo tekmo 4. kroga Lige NLB proti RD Urbanscape Loka. Velenjčani so bili v dvorani Poden od domačinov boljši z 29:24.


Tekmo so povedli črno- rumeni z zadetkom Tilna Sokoliča z 1:0. Ekipi sta prvo polovico polčasa igrali precej izenačeno. Prvič se je Velenjčanom uspelo odlepiti na +2 v 15. minuti, ko je s sedemetrske črte uspešno streljal Domen Tajnik (6:4). Črno- rumeni so v nadaljevanju vzeli vajati v svoje roke in držali krepko prednost vse do konca polčasa. V 30. minuti je zadel Timotej Grmšek in popeljal ose na odmor s prednostjo +6 (16:10).


Velenjčani so v drugem polčasu še vedno držali varno razliko. V 38. minuti je za +6 mrežo nasprotnikov zatresel Kenan Pajt (19:13). Črno- rumeni so z dobro obrambo, na čelu z Aljažem Panjtarjem, in hitrimi protinapadi dosegali lahke zadetke. V 44. minuti so domačini uspeli nekoliko zmanjšati razliko na 3 gole (17:20), a Velenjčani niso popustili. Dobro razpoloženi Domen Tajnik je v 48. minuti ponovno poskrbel za krepko prednost Velenjčanov s 23:18. Črno- rumeni so tekmo zaključili s petimi zadetki prednosti (29:24).

Čestitamo!

 

Vir: RK Gorenje Velenje

Foto: RK Gorenje Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!