ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


ŠOLSKO PODROČNO TEKMOVANJE V SMUČANJU IN DESKANJU NA GOLTEH

NOVICA 20.02.2014



Dne 18.2.2014 je potekalo šolsko področno tekmovanje v smučanju in deskanju, kjer so se pomerile šole iz koroške regije in šaleško - savinjske regije. Tekmovali so v več različnih kategorijah.
V kategoriji veleslalom učenci in učenke letnik 1999 - 2000 nekategorizirani, so se pri dečkih najvišje uvrstili z prvim mestom Nik Gradišnik, drugo mesto je zasedel Matic Finkšt in tretji je v cilj zapeljal Job Slemenšek, pri deklicah je bila najhitrejša Manja Pančur, druga je bila Maja Zamernik in Manuela Bezovnik je skozi cilj pripeljala tretja.
V kategoriji veleslalom učenci in učenke letnik 2001 - 2002 nekategorizirani, je pri dečkih prvo mesto zasedel Tadej Klemenšek, drugo mesto si je prislužil Žan Božanik in na tretje mesto se je uvrstil Tim Robnik, pri deklicah je prvo mesto zasedla Lana Stefanovič, druga je bila Nadja Jelšnik in tretja Katja Kumer.
V kategoriji veleslalom učenci in učenke letnik 2003 in mlajši nekategorizirani, je pri dečkih skozi cilj pripeljal prvi Alen Hriberšek z malo zaostanka je drugo mesto zasedel Blaž Klemenšek in Jan Dogaris je v cilj pripeljal tretji, pri deklicah pa si je zmago prislužila Kaja Pečovnik, druga je skozi cilj pripeljala Lucija Suhodolnik, tretje mesto pa je zasedla Maja Jelšnik.
V kategoriji veleslalom učenci in učenke letnik 1999 kategorizirani, je pri dečkih prvi pripeljal skozi cilj Jure Helbl, drugo mesto si je prislužil Jaka Bijol in tretje mesto je zasedel Žiga Pečnik, pri deklicah je prvo mesto zasedla Helena Lesjak z odličnim razultatom, žal pa v njeni kategoriji ni imela sotekmovalk.
V kategoriji veleslalom učenci in učenke letnik 2000 in 2001 kategorizirani, je pri dečkih zasedel prvo mesto Tine Pori, drugo mesto si je prislužil Matic Helbl in z zelo malim zaostankom je tretje mesto zasedel Nejc Iršič.
V kategoriji deskanje so se pomerili učenci in učenke letnik 1999 in 2000, kjer je pri dečkih prvo mesto zasedel Gašper Topčič, drugo mesto si je prislužil Benjamin Hrastnik in tretji je skozi cilj pripeljal Klemen Glinšek, pri deklicah je najhitrejša skozi cilj pripeljala z veliko prednostjo Eva Kralj, drugo mesto je zasedla Barbara Kladnik in tretje mesto si je prislužila Nika Repenšek.
V kategoriji deskanje učenci in učenke letnik 2001 in mlajši se je pri dečkih prvi uvrstil Anže Ževart, drugo mesto je zasedel Denis Močilnik in tretje mesto si je prislužil Anže Pečnik.
Šole so se tudi pomerile v kategoriji starejši in mlajši ekipni skupini, kjer so starejši učenci osnovne šole Blaža Arniča zasedli prvo mesto, osnovna šola Karla Destovnika Kajuha so ekipno dosegli drugo mesto in Ljubno ob Savinji je doseglo tretji razultat.
V mlajši ekipni kategoriji pa so najhitrejši bili učenci osnovne šole Livada, drugo mesto je zasedla osnovna šola Karla Destovnika Kajuha in na tretje mesto so se uvrstili učenci iz osnovne šole Ljubno ob Savinji.
Ob lepem sončnem dnevu pa je bilo pomembno, da so naši učenci uživali v družbi in športu, kateri je zelo pomemben za razvoj naših potencialnih športnikov. Rezultate tekmovanja si lahko pogledate tukaj.
Za več fotografij kliknite tukaj.


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!