ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Mednarodne igre šolarjev - Avstralija 2014

NOVICA 17.12.2014



Ekipa Mestne občine Velenje se je udeležila mednarodnih iger šolarjev, ki so letos potekale v Avstraliji v okrožju Lake Macquire. Pot smo pričeli s poletom v London, od tam smo leteli proti Dubaju in nato še proti Avstraliji. Pristali smo v glavnem mestu Avstraljie Melbournu, kjer smo ostali tri dni. Po ogledu mesta in različnih zanimivosti, nas je še čakala pot do Sydneya, kjer so nas popeljali na različne turistično zanimive razgledne točke. Po dveh dneh bivanja v Sydneyu smo se odpeljali do Univerze v Newcastlu, kjer smo trenirali in se pripravljali na tekmovanja. Iger so se iz Slovenije udeležile še ekipe iz Ptuja, Slovenj Gradca in Celja. Skupaj smo predstavljali Slovenijo in dosegli kar nekaj dobrih rezultatov. Tako na otvoritveni slovesnosti kot tudi na zaključni slovesnosti, ki so jo pripravili prireditelji iger, smo se družili s tekmovalci iz celega sveta. Videli smo veliko zabavnih in zanimivih stvari, ki se jih bomo vedno spominjali.
Naj se še enkrat zahvalimo vsem športnikom in trenerjem za sodelovanje na igrah in zastopanje naše države in mesta Velenje. Vse skupaj pa brez pomoči staršev in Meste občine Velenje ne bi bilo mogoče, tako da gre velika zahvala za podporo Mestni občini Velenje in predvsem staršem naših mladih športikov.
Pritisnite tukaj za rezultate naših športnikov.
Za ogled fotogalerije pritisnite tukaj.


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!