ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Spomladanski kros osnovnih šol

NOVICA 12.04.2016

Prenesite datoteko

Včeraj, 11.4.2016, je na stadionu v Velenju potekalo medobčinsko tekmovanje v krosu za učence in učenke osnovnih šol iz Velenja, Šoštanja in Šmartnega ob Paki.
Tekmovali so posamično deklice in dečki od prvega do devetega razreda, ter ekipno mlajši dečki in deklice od prvega do petega razreda ter starejši dečki in deklice od šestega do devetega razreda. V mlajši ekipni razvrstitvi so bili najboljši učenci in učenke OŠ Livada, drugi so bili iz OŠ Gustava Šiliha in tretji iz OŠ Antona Aškerca. V ekipni razvrstitvi starejših učencev in učenk pa so najbolje odtekli učenci in učenke OŠ KDK Šoštanj, drugo mesto so si prislužili učenci OŠ Šalek in na tretjem mestu so pristali učenci OŠ Antona Aškerca.

Skupno je tekmovalo nekaj manj kot 800 otrok. Učenci in učenke so tekmovalno odtekli ter skozi cilj prispeli zadovoljni in seveda zadihani. Bistvenega pomena pa je bilo sodelovanje in druženje. Vsak, ki je pritekel skozi cilj je zmagovalec, na katerega moramo biti ponosni in ga seveda spodbujati v nadaljne športne aktivnosti.
Pripenjamo vam tudi rezultate in nekaj slik, ki si jih lahko pogledate v fotogaleriji.

Vsem sodelujočim čestitamo!
 


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!