ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Seminar razvoj moči v sodobnem procesu treninga športnikov

NOVICA 05.05.2016



Inštitut za šport, Fakultete za šport v Ljubljani, organizira enodnevni seminar na temo: Razvoj moči v sodobnem procesu treninga športnikov, ki bo v četrtek, dne, 19. maja 2016, ob 8.30 uri na Fakulteti za šport, VEP.

Način prijave in plačila: Prijavite se s pomočjo priložene prijavnice, ki jo morate poslati po elektronski pošti na naslov martin.tus@fsp.uni-lj.si. Prijavnica mora vsebovati vse podatke, žige in podpise v kolikor bo plačnik seminarja pravna oseba. Na prijavnici označite ali boste plačali po predračunu ali v gotovini na dan seminarja, pred pričetkom seminarja. Na podlagi prejete prijavnice bo kandidat (v kolikor boste izbrali to možnost plačila) na svoj elektronski naslov, oziroma elektronski naslov plačnika prejel predračun, ki je osnova za plačilo tečaja.

Rok za prijavo: Rok za prijavo je četrtek, 19.05.2016. Na dan seminarja je možno prijavnico izpolniti na mestu za registracijo.

Potrdilo in pridobljene kompetence: Vsak udeleženec bo prejel potrdilo o udeležbi.
Kontakt: Več informacij lahko dobite na elektronskem naslovu martin.tus@fsp.uni-lj.si ali na telefonski številki 01 520 77 52.
 


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!