ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Plavanje - v troboju osvojili drugo mesto

NOVICA 14.05.2016



V petek, 13. 5. 2016, je Plavalni klub Branik v bazenu Pristan organiziral tretji zadnji del troboja v 50 m bazenu med Fužinarjem, Branikom in Velenjem. Tekmovanje je bilo namenjeno mlajšim dečkom in mlajšim deklicam ter dečkom in deklicam. Mladi velenjski plavalci so v borbi za ekipno drugo mesto tekmovali zelo dobro in pri tem pokazali veliko borbenost.
Med posamezniki so osvojili 1 prvo, 1 drugo in 3 tretja mesta. Jure Frankovič je med mlajšimi dečki osvojil prvo mesto na 100 m delfin in tretji mesti na na 50 m hrbtno in 400 m prosto. Nina Princl je med mlajšimi deklicami na 200 m prsno osvojila drugo mesto. Tretje mesto na 100 m delfin med mlajšimi dečki je osvojil še Žan Skledar.
V ekipnem vrstnem redu je ponovno zmagal Fužinar s 1.003 točkami. Drugo mesto je osvojilo Velenje s 550 točkami, tretje mesto pa je pripadlo Braniku s 518 točkami. Mlajši dečki Plavalnega kluba Velenje so bili ekipno najboljši.
Skupno je v troboju zmagal Fužinar s 3.390 točkami pred Velenjem s 1.787,5 točkami in Branikom, ki je zbral 1.747,5 točk.
Vsem plavalcem in trenerjem za dosežene rezultate in ekipno drugo mesto iskreno čestitamo. 

Rezultate si lahko pogledate tukaj.

Vir: Plavalni klub Velenje

Vir: Plavalni klub Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!