ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Nogomet - Pokal Slovenije - suverena zmaga Rudarja v Lenartu

NOVICA 18.08.2016



Po nedeljski zmagi v Ljubljani so nogometaši NK Rudar, včeraj v 1.krogu pokala Slovenije, premagali NK Lenart in se s suvereno zmago uvrstili v 2.krog tekmovanja.

NK Lenart – NK Rudar Velenje 0:4 (0:1)

Strelci: Grgić (21.), 0:2 Vručina (62.), 0:3 Krcić (72.), 0:4 Vručina (90.).
Postava: Radan, Mužek, Billong (od 64. Tolimir), Zec, Grgić, Lotrič (od 54. Glavina), Pišek, Markovskyy (od 59. Trifkovič), Krcić, Vručina, Mary.

V 24.minuti tekme je Rudar v vodstvo povedel Damir Grgić, ki je po podaji s kota zadel z glavo in tako postavil tudi izid prvega dela tekme.

V drugem polčasu je prvi zadel Bojan Vrućina, po prodoru z leve strani je uspešno premagal domačega vratarja in povišal vodstvo črno-zelenih na 2:0.

V 72.minuti je zadel še Amer Krcić, piko na i pa je z zadetkom v 90.minuti še z drugim zadetkom postavil Bojan Vručina.

Po tekmi je za nkrudarvelenje.com spregovoril strelec dveh zadetkov, Bojan Vručina.

Bojan Vručina (napadalec): “Danes smo zmagali in zasluženo napredovali v naslednji krog pokalnega tekmovanja. Tekma z Lenartom je za nami, naše misli pa so že usmerjene k sobotni preizkušnji z ND Gorico na kateri moramo dati vse od sebe in potrditi dobro formo. Pozivam vse navijače, da pridejo na tekmo in nas v čim večjem številu ponesejo do nove uspešne predstave.” 

Čestitamo!

Vir: NK Rudar

Vir: NK Rudar

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!