ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Vabilo na humanitarni turnir v badmintonu

NOVICA 16.11.2016

Prenesite datoteko

V nedeljo 20.11.2016 od 9.00 - 20.00 ure vas vabimo, da se udeležite humanitarnega turnirja v badmintonu, ki bo potekal v TELOVADNICI OŠ Prežihovega Voranca, Gozdarska pot 11 na Ravnah na Koroškem.

Turnir so poimenovali Žogica za Dejana, ker bodo na njem zbirali sredstva za štiriletnega Dejana Pušnika s Prevalj, ki se bori z rakom na jetrih. Bolezen družini povzroča tudi velike stroške, ki jih sami ne zmorejo. Vsa sredstva zbrana na turnirju bodo namenili za Dejanovo dolgotrajno zdravljenje.

DEJANOVA ZGODBA:
Oče Dani je priden delavec, v kraju ga vsi kot takšnega tudi poznajo. Je začasno zaposlen in prejema minimalno plačo. Mama Barbara je nezaposlena in prijavljena na Zavodu za zaposlovanje. Starejši sin je šoloobvezen in je zdaj v 1. razredu, star 6 let. Mlajši sin pa je star 4 leta in je v vrtcu oziroma je zaradi bolezni trenutno izpisan.
Štiričlanska družina z eno plačo komaj shaja in se iz meseca v mesec bori za golo preživetje. Zdaj pa je družino doletelo še dodatno breme. Najmlajši, 4-letni Dejan, je zbolel za rakom na jetrih. Od 15. septembra se zdravi na Pediatrični kliniki v Ljubljani. Do sedaj je prejel že štiri kemoterapije. Z njim je mamica, ki sina v najtežjih trenutkih ne pušča samega. Doma oče sam skrbi za drugega šoloobveznega sina. Družina je razdvojena in v bolečini. Oče in brat ju obiskujeta med vikendi, kar je finančno zelo težko, a vsaj takrat se vidijo. So skromni in zadovoljni s tistim, kar imajo.

KATEGORIJE:

  • OTROCI:

- U9 in U11 (deklice)
- U9 in U11 (dečki)
- U13 in U15 (deklice)
- U13 in U15 (dečki)

  • ODRASLI:

- ZNANI OBRAZI (politiki, umetniki, glasbeniki, športniki)
- Učitelji in pedagoški delavci
- Ostali udeleženci

  • ODRASLI REKREATIVNI TEKMOVALCI

- Moški posamezno A in B skupina
- Ženske posamezno A in B skupina
- Moške dvojice A in B skupina
- Ženske dvojice A in B skupina

Prijave zbiramo najkasneje do četrtka, 17.11.2016 na tel:
Jernej 070 700 501, jernejpopic1mail.com
Bojan 051 888 080, bojan-karizma.com
Nebojša 070 735 970, mas.ravnemail.com

Skupaj z Dejanom se veselimo srečanja z Vami!

 

 


Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak