ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Karate - Zlato za Tigre na državnem prvenstvu

NOVICA 30.11.2016



To soboto so se člani karate kluba Tiger udeležili državnega prvenstva v borbah in katah do 21. let ter podelitev priznanj za pokalne zmagovalce za preteklo tekmovalno leto.
V soboto je v Podčetrtku potekalo državno prvenstvo v karateju za mladino do 21. let katerega se je udeležilo 410 tekmovalcev iz 52 slovenskih klubov, ki ga organizira karate zveza Slovenije s pomočjo tehničnega organizatorja Karate kluba Kozjansko in Obsotelje, ki je tekmovanje brezhibno izpeljal na visokem nivoju. Karate klub Tiger je zastopalo sedem tekmovalcev. Prvo vidnejšo uvrstitev, peto mesto, je osvojila Ema Đogić v katah pri najmlajših. Šuhra Muharemović je še enkrat premagala vse tekmice in osvojila zlato medaljo. S tem je potrdila odlično pripravljenost za prihajajoč mednarodni turnir v Trbovljah. Bronasto medaljo je v borbah pri mladinkah v težki kategoriji osvojila Adelisa Hankić, ki je to tekmovalno sezono pričela z nastopi v borbah in že pokazala viden napredek.
Hkrati pa so podelili še priznanja za uspehe na pokalnih tekmovanjih v preteklem tekmovalnem letu. Ivona Lačević je prejela priznanje za najboljšo tekmovalko v kadetski kategoriji v katah, prav tako pa prejela še priznanje za najboljšo v skupnem seštevku (kate in borbe). Ekipa mladink je prejela zasluženo priznanje za najboljšo mladinsko ekipo v katah, ki je pokalna tekmovanja zaključila brez poraza. 

Čestitamo!

Vir: Karate klub Tiger Velenje

Vir: Karate klub Tiger Velenje Vir: Karate klub Tiger Velenje Vir: Karate klub Tiger Velenje Vir: Karate klub Tiger Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak