ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Avtomobilizem - Mitja Strožič osvojil naslov prvaka

NOVICA 28.11.2016



V nedeljo 27.11.2016 je v Ljubljani pod organizacijo Nacionalne zveze za avto šport AŠ 2005 potekala letošnja zaključna prireditev. Na prireditvi so bila podeljena priznanja za letošnje skupne dosežke v državnem prvenstvu, proglašen pa je bil tudi najboljši dirkač sezone 2016.

Med prejemniki je bil tudi dirkač kluba V-Racing Mitja Strožič ki je z avtomobilom Autobianchi A 112 Abarth osvojil naslov slovenskega pokalnega prvaka z starodobnimi avtomobili v kategoriji C3, prejel je tudi pokal za 3. mesto v mednarodnem pokalu Slovenija Triveneto in priznanje za odlične dosežke na mednarodnih dirkah.

Priznanje za odlične dosežke na dirkah v tujini sta prejela tudi Patrik in Alexander Zajelšnik, ki sta z prototipoma norma M20 F dosegla odlične dosežke na dirkah evropskega prvenstva in mednarodnih dirkah v Nemčiji in Avstriji. Za Avtomobilista leta je bil proglašen rally prvak Alex Humar, ki je letos osvojil tudi peti naslov državnega prvaka v rally-u. 

Vir: Avto klub V-Racing

Vir: Avto klub V-Racing

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!