ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Judo - Veteran Petrovič nepremagljiv

NOVICA 06.12.2016



V soboto 03.12.2016 je v Gorišnici potekalo veteransko državno prvenstvo v judu. Bivši tekmovalci, ki so starejši od 35 let se vedno bolj pogosto udeležujejo veteranskih prvenstev v tej borilni veščini. Podobna tekmovanja so po Evropi zelo popularna in odlično obiskana.

Tekmovalec Judo kluba Velenje Ivan Petrovič je ponovno dokazal, da v svoji starostni skupini judoistov nad 60 let ostaja nepremagan in spada med najboljše v Evropi.
Petroviču se pozna, da zelo vztrajno in redno trenira v klubu z mnogo mlajšimi tekmovalci. Poznajo pa se tudi izkušnje iz aktivne tekmovalne kariere, ko se je enakovredno boril z velikimi mojstri slovenskega juda, kot sta Fabijan in Leščak.

S ponovno osvojitvijo naslova državnega veteranskega judo prvaka Slovenije, si je priboril tudi vstopnico za evropsko veteransko prvenstvo v judu, ki bo naslednje letov v Atenah v Grčiji. Takrat si bo skušal priboriti že svojo tretjo medaljo z evropskih prvenstev. 

Čestitamo!

Vir: Judo klub Velenje

 

Vir: Judo klub Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!