ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Karate - Karate klub Velenje uspešen na močni mednarodni tekmi

NOVICA 17.01.2018



Od petka 12.1. 2018 do nedelje 14.1.2018, je v Samoborju na Hrvaškem potekal 27. Grand Prix Samobor v katah in športnih borbah. Močna mednarodna tekma je bila generalka za prihajajoče Evropsko mladinsko prvenstvo, ki bi potekalo februarja 2018 v Sochiu, na katerem bo Karate klub Velenje v okviru Slovenske reprezentance zastopala naša članica Pia Cesar.

Karate klub Velenje so zastopali Lana Jovanovič, Zoja Vanovšek, Hana Zager, Enej Vanovšek, Nik Borovnik, Domen Borovnik in Maša Kenda. Tekmovalci so v močni konkurenci osvojili 3 medalje:
Lana Jovanović – kata najmlajše – 1. mesto
Nik Borovnik – kumite dečki – 1. mesto
- kata dečki – 2. mesto

Vsi tekmovalci so prikazali dobro formo in pripravljenost ter s tekmovalnostjo dostojno zastopali Karate klub Velenje. Vodstvo kluba čestita tekmovalkam in tekmovalcem ter trenerjem, predvsem pa njihovim staršem za vztrajanje na zastavljeni športni poti!

 

Vir: Karate klub Velenje
 

Foto: Karate klub Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak