ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


NOGOMET - IZ KIDRIČEVEGA BREZ TOČK

NOVICA 18.03.2019



Prvi del ni bil posebej bogat z razburljivimi dogodki. Domači so povedli v 14. minuti, ko je najprej s strelom poskusil Mario Lucas Horvat, gosti so žogo odbili, a le na nogo Saninu Muminoviću, ki je z 20 metrov močno streljal, vratar Matej Radan se je žoge dotaknil, vendar je ni uspel ukrotiti. V nadaljevanju so knapi prvi strel vpisali v 38. minuti, ko je bil po kotu in strelu Josipa Tomaševića na mestu vratar Luka Janžekovič. V sodnikovem podaljšku prvega polčasa so Velenjčani na igrišču ostali z igralcem manj, saj je rdeči karton prejel David Arap.

Številčno premoč so Kidričani izkoristili v 62. minuti. Po nekaj nevarnejših napadih gostov je Horvat prodrl po desni strani, podal žogo v kazenski prostor, kjer jo je sprejel Matic Vrbanec in s strelom po tleh premagal Radana. Kidričani so uspeli zadeti še v 77. minuti in 90. minuti.

V naslednjem krogu bo Rudar gostil Gorico.

 

VIR: NK Rudar Velenje

 

Foto: NK Rudar Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak