ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Nogomet - IZ LJUBLJANE BREZ TOČK

NOVICA 25.11.2019



 Prvi polčas med Bravom in Rudarjem se je končal z neodločenim izidom 1:1. Povedli so domači v sedmi minuti, ko je najstrožjo kazen izkoristil Mustafa Nukić. Vsega tri minute pozneje so Velenjčani, pri katerih je med drugimi manjkal kaznovani Marko Ćosić, izenačili, po podaji z desne je najprej Borna Petrović z glavo žogo podaljšal proti drugi vratnici, tam pa jo je v mrežo poslal Mićo Kuzmanović. Knapi, ki so v 29. minuti morali menjati poškodovanega Davida Hrubika, so bili nato dobršen del polčasa boljši in konkretnejši tekmec, med drugim je moral domači vratar posredovati po poskusu Roberta Pušaverja iz bližine v 13. minuti, v 26. minuti pa je Dominik Radić s strelom z glavo zadel prečko. V sami končnici polčasa pa so se spet prebudili tudi domači nogometaši.

V drugem polčasu so prvi resno zagrozili domači, ko je Đajić sprožil iz prve z desetih metrov in zadel vratnico. Malce pozneje je na drugi strani po kotu s “škarjicami” poskusil Elvedin Džinić, a žogo poslal čez vrata. V 67. minuti pa je Vekić ustavil ne preveč močan poskus Radića iz bližine. Minuto pozneje pa je Nukić podal v globino do Đajića, ta pa je ob neodločnem Ejupu prišel do strela z desne strani iz bližine in zadel mrežo ob drugi vratnici za 2:1. V 77. minuti je bil le malce premalo natančen Abdurahimi, gosti pa so v končnici neuspešno lovili izenačujoči gol.

Rudar bo v 19. krogu gostoval v Domžalah.

 

Vir: NK Rudar Velenje

Foto: NK Rudar Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!