ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


ŠOLSKO DRŽAVNO PRVENSTVO V SMUČANJU IN DESKANJU KRVAVEC 2014

NOVICA 12.03.2014



V četrtek 6.3.2014 je na Krvavcu potekalo državno prvenstvo, kjer so se učenci osnovnih šol pomerili v veleslalomu in deskanju na snegu, kategorizirani tekmovalci pa so tekmovali v paralelnem veleslalomu. Vsi, ki so si na področnih tekmovanjih priborili uvrstitev na državno tekmovanje, so na Krvavcu preživeli en lep sončen športno naravnan dan, kjer nam družbe in veselja ni manjkalo. Tekmovanja in podelitve se je udeležil tudi minister za izobraževanje, znanost in šport in nam izrekel nekaj spodbujajočih besed.
Naši tekmovalci so dosegli zelo dobre rezultate, posebej je potrebno izpostaviti naslednje uvrstitve: 3. mesto v ekipni razvrstitvi za osnovno šolo Karel Destovnik Kajuh Šoštanj, 3. mesto Eve Kralj - osnovna šola Anton Aškerc v deskanju, 4. mesto Gašperja Topčiča - osnovna šola Gorica v deskanju in 5. mesto Barbare Kladnik - osnovna šola Karel Destovnik Kajuh Šoštanj v deskanju. Čestitamo!
Za več slik pritisnite tukaj.

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!