ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


PRIREDITEV > VELENJE SE PREDSTAVI < 20. SEPTEMBER 2014

NOVICA 28.08.2014

Prenesite datoteko

Spoštovani!
S septembrom se začne novo obdobje predvsem za naše najmlajše občanke in občane, ki jim pričetek šolskega leta prinaša nove obveznosti in tudi priložnosti za učenje, sodelovanje in druženje.
Tudi prireditev > Velenje se predstavi <, ki jo že tradicionalno pripravljamo v mesecu septembru ob prazniku mestne občine Velenje, ponuja obiskovalcem veliko novih in uporabnih informacij. Letos jo bomo organizirali prav na dan občinskega praznika - v soboto, 20. septembra, od 9. do 12. ure na Titovem trgu. V okviru pripreditve bomo izvedli tudi Tek očkov, ki vsako leto pritegne vedno več sodelujočih.
Občankam in občanom želimo predstaviti številne možnosti, ki jih naše mesto ponuja za kvalitetno preživljanje prostega časa ter različne oblike izobraževanja in udejstvovanja v različnih športnih, kulturnih ter zdravstveno-socialnih društvih in klubih.
Veseli bomo, če boste lahko s predstavitvijo svojega dela na prireditvi sodelovali tudi vi. Način predstavitve si lahko izberete sami (predstavitev na stojnici, organizacija delavnice, krajši kulturni oziroma predstavitveni program...)
V prilogi vam posredujemo obrazec za sodelovanje na prireditvi. Prijazno vas prosimo, da sodelovanje na prireditvi potrdite do petka, 12. septembra 2014 (obrazec se nahaja tudi na spletni strani www.velenje.si, V središču). Obrazec pošljite na naslov Mestna občina Velenje, Titov trg 1, 3320 Velenje ali na elektronski naslov vesna.jelicic@velenje.si.
Podrobnejše informacije o prireditvi lahko dobite pri sodelavki Kabineta župana Vesni Jeličiæ (telefonska številka 03 8961 700)
Verjamem, da bo z vašo pomočjo prireditev > Velenje se predstavi < dobro uspela tudi letos.
Hvala za pripravljenost in sodelovanje.

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!