ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Zaključni sprejem za mlade olimpijce - Nanjing 2014

NOVICA 23.09.2014



22. September 2014 Nanjing 2014 V Velenju so se na sprejemu mladinske olimpijske reprezentance zadnjič skupaj zbrali mladi olimpijci.
Olimpijski komite Slovenije je s sponzorjem olimpijske reprezentance, HSE-jem, pripravil sprejem za mlade olimpijce, ki so nastopili v Nandžingu. Odlični mladi športniki so tako imeli še zadnjo priložnost, da se vsi skupaj zberejo na enem mestu in na kratkem sprejemu podoživijo uspehe iz Kitajske.
Po govoru dr. Janeza Kocijančiča, ki je poudaril, da so mladi športniki dosegli izjemen uspeh, je predsednik slovenske krovne športne organizacije mladim dobitnikom kolajn podelil lično oblikovana priznanje Steklarne Rogaška.
Uradno se je zaključila tudi akcija Podpri modro, kjer je HSE, podaril dve SUP deski mestu Velenje, od koder prihaja vodja zmagovalne ekipe Tim Kevin Ravnjak. Ob koncu druženja je OKS podelil tudi nagrade najbolj aktivnim v projektu Eko olimpijec.


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!