ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Mini olimpijada v Velenju

NOVICA 26.09.2014



Sobota, 27. september, bo za učence prve triade obarvana športno. V Velenju na mestnem stadionu se bodo zbrali učenci od 1. do 3. razreda, razredniki, ravnatelji, starši in gostje na MINI OLIMPIADI, na kateri bodo sodelovali učenci iz 5 osnovnih šol: OŠ Mozirje, OŠ Nazarje, OŠ Rečica ob Savinji, OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj in OŠ Livada Velenje, ki je tudi organizatorica prireditve v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – regijsko pisarno Velenje.
Slovesnost ob olimpijski zastavi, olimpijski bakli in himni bosta s svojim obiskom podkrepila tudi naša olimpijka Brigita Langerholc Žager in Bojan Jurovič, član Slovenske olimpijske akademije. Po ogrevanju, skupaj z Mojca Robič iz Plesne šole Spin bodo učenci svojo športno energijo prikazali na različnih postajah. Ob napovedanemu lepemu vremenu, bo to prav gotovo nepozaben spektakel tako za učence, gledalce in šolo organizatorico. Poglejte si nekaj fotografij Mini olimpiade v Šoštanju leta 2012.


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!