ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Razstava velenjski olimpijci

NOVICA 25.09.2015



Za včeraj popoldne napovedano odprtje razstave Velenjski olimpijci v Galeriji na prostem Velenje je bilo zaradi slabe vremenske napovedi odpovedano.
Muzej Velenje in Mestna občina Velenje sta zaradi slabe vremenske napovedi odpovedala včerajšnje odprtje razstave Velenjski olimpijci.
Razstava, ki ob letošnjem občinskem prazniku Velenje predstavlja kot mesto športa, prinaša kratek pregled zgodovine velenjskega športa, glavnino prostora pa namenja predstavitvi dvaindvajsetih športnic in športnikov, Velenjčank in Velenjčanov ali članic in članov velenjskih klubov in društev, ki so se udeležili največjega športnega dogodka – olimpijskih iger.
Razstava vsebinsko dopolnjuje knjižico "Velenje, mesto športa", ki so jo prejšnji teden kot darilo ob občinskem prazniku v nabiralnike prejela vsa velenjska gospodinjstva.
Razstava Velenjski olimpijci je od včeraj naprej že na ogled v Galeriji na prostem Velenje (pešpot med Pošto Velenje in Kardeljevim trgom) in Muzej Velenje vabi, da si jo ogledate!


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!