ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Maja in Nina do najvišjih stopničk na mitingu v Zagrebu

NOVICA 25.01.2016



Maja Mihalinec (AK Velenje), ki že ima normo za dvoransko svetovno prvenstvo marca 2016 v ZDA, je v finalu tekla 7,34 sekunde, v kvalifikacijah pa 7,44 sekunde. Nina Djordjevič (prav tako članica AK Velenje) je v skoku v daljino zmagala z 6,31 metra.

"Današnji izid je bil že boljši pokazatelj trenutne pripravljenosti. Vesela sem, da sem že na drugi tekmi v tej zimski sezoni tekla blizu norme za SP, ki jo sicer imam že od lani. Počasi prihajam v tekmovalni ritem, na naslednjih tekmah bom nastopila že v močnejši konkurenci in upam na hitrejše čase," je bila zadovoljna Mihalinčeva.

"Tekmovalo nas je kar 31, zato sem imela med vsakim skokom 30 minut premora. To je pomenilo, da sem se morala pred vsakim poskusom na novo ogreti. kljub temu sta bila dva neveljavna skoka z odrivom brez deske, dolga vsaj 6,50 metra, kar me res veseli, Pomembno je tudi, da je moje stopalo končno povsem zdravo, saj še pred mesecem dni nisem vedela, če bo zdržalo odrive iz polnega zaleta. Sedaj lahko to odmilsim in se posvetim le skakanju. Dobro sem pripravljena in se veselim naslednjih tekem," je pojasnila Djordjevičeva.

Čestitamo!

Vir: Atletska zveza Slovenije, Slovenska tiskovna agencija


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!