ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Nogomet - Visoka zmaga ŽNK Rudar Škale v Velesovem

NOVICA 23.03.2016



V nedeljo so s tekmovanjem v spomladanskem delu sezone 2015/16 pričele tudi članice. Začetek je bil odličen, saj so na prvi tekmi proti konkurenčnim igralkam Velesova zmagale z visokih 11:1.
Dekleta so že v uvodnih minutah prikazale razkošno nogometno znanje, ko je že v 1. minuti v polno zadela reprezentantka Maruša Sevšek. Za povišanje rezultata je v 19. minuti poskrbela Zala Gomboc. Edini zadetek za domačinke je v 25. minuti dosegla izjemna Evelina Kos. V 32. minuti se je že drugič na tekmi med strelke vpisala Maruša Sevšek, do konca prvega polčasa pa sta zadeli še Larissa Šoronda in Sanja Malinić. Domačinke večjih priložnosti v prvem polčasu niso imele.
V drugem polčasu sta za kar dva hat-tricka poskrbeli Maruša Sevšek, ki je v polno zadela v 79. minuti in Larissa Šoronda, ki je svoj drugi in tretji zadetek nanizala v 60. in 68. minuti. Za končnih 11:1 je v drugem polčasu dvakrat v polno zadela Lara Prašnikar, svoj drugi zadetek pa je v drugem polčasu dosegla Sanja Malinić.
Bravo dekleta!
Dekleta so spomladanski lov za vodilnim Pomurjem pričele v odlični strelski formi, na velikonočni ponedeljek pa je pred nami nova preizkušnja. Gostovanje v Mariboru, pri ekipi, ki se je pred spomladanskim delom najbolj spremenila.

Čestitamo!
 


Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak