ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Nogomet - nogometaši NK Rudar v izdihljajih tekme ostali brez točk

NOVICA 25.04.2016



V 31.krogu prve lige TS so se nogometaši Rudarja na domačem igrišču pomerili z Domžalami in v izdihljajih tekme izgubili z 2:1.
Stadion Ob jezeru, gledalcev 900; Strelec: S. Babić (76.)
Postava: Radan, Bolha, Džinić, Kašnik, Jahić (od 69. Kocić), S. Babić, Pišek, Trifković (od 62. Prašnikar), Krcić (od 79. Grgić), M. Babić, Lotrič.
Gosti so bili v prvem delu konkretnejši in nevarnejši. Že v osmi minuti je Horvat s prostega strela z roba kazenskega prostora zadel prečko, v 25. minuti je imel lepo priložnost Repas, ko je po podaji Šišića streljal z volejem, žoga se je odbila od tal, a jo je Matej Radan vratar odbil v kot. Zato pa je bil Repas uspešnejši v 41. minuti, ko mu je naša obramba praktično podarila žogo, darilo pa je s strelom mimo vratarja izkoristil.
Na začetku drugega dela se je ponudila priložnost Manceju, nato po obdobju igre na sredini igrišča še Luki Prašnikarju, izid pa se je vendarle spremenil v 76. minuti, ko je napako po prekinitvi storila domžalska obramba na čelu z vratarjem Maravalom. Ta je po prostem strelu Maria Babića zaplaval v prazno, Domžalčani so žogo odbili, a le do Stjepana Babića, ki jo je uspešno poslal v mrežo.
Po dosežem golu so Velenjčani pritisnili, a domžalska obramba je ostala zbrana, na drugi strani pa je bila akcija Masimova, ki mu je najprej vratar strel ubranil, in Manceja dovolj za tri točke.

Vir: NK Rudar

 

Vir: NK Rudar Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!