ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Šolski šport - atletsko posamično državno prvenstvo za osnovne šole

NOVICA 09.06.2016



Včeraj je v Kopru potekalo atletsko posamično državno prvenstvo za osnovne šole. Naši tekmovalci so se odlično odrezali. Nea Meh, iz osnovne šole Mihe Pinterja Toleda, je postala državna prvakinja v teku na 300 m med starejšimi učenkami. Tomaž Turinek, iz osnovne šole KDK Šoštanj, je postal državni prvak na 300 m med mlajšimi učenci. Antonio Štruc, iz osnovne šole Livada, je postal podprvak v suvanju krogle, Neja Žejn iz osnovne šole Gustava Šiliha je postala podprvakinja v metu vortexa, Nejc Krejan iz osnovne šole Šalek pa je zasedel nehvaležno 4. mesto v teku na 300 m med starejšimi učenci.

Imeli pa smo še kar nekaj finalistov v različnih disciplinah in štafetah učenk 4 × 100 m. Vsi učenci si zaslužijo pohvale za borbenost in želimo jim veliko uspeha na prihodnjih tekmovanjih.

Rezultati

Bravo vsem! 


Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak