ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Smučarski skoki - A. Osterc premagal tudi D. Prevca

NOVICA 31.08.2016



V smučarskih skokih za Pokal Cockta je Velenjčan Aljaž Osterc zmagal v kategoriji mladinci do 18. let. Za 0,9 točke je premagal D. Prevca. Gašper Brecl je osvojil 4. mesto, Rok Jelen 19., Ožbej Jelen 22. in Denis Pikelj 28. Med člani je Niko Hižar osvojil 4. mesto, pri članicah absolutno pa Jerneja Brecl 6. mesto. Med mladinci do 20 let sta bila najboljša člana Smučarsko skakalnega kluba Velenje Patrik Vitez na 18. in David Strehar na 19. mestu.

Na državnem prvenstvu v nordijski kombinaciji v kategoriji mladinci do 20 let je bil najboljši Velenjčan 16-letni Rok Jelen, ki je osvojil odlično tretje mesto. Po skakalnem delu je bil šesti in z najboljšim časom v teku je napredoval do stopničk. Gašper Brecl je osvojil 4. mesto, Ožbej Jelen je bil 5.

Vir: SSK Velenje

Vir:Branko Finžgar

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak