ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Mednarodni miting Ravne 2021 postregel z veliko finalnimi nastopi

NOVICA 23.06.2021V soboto (19. 6. 2021) in nedeljo (20. 6. 2021) je v nam bližnjih Ravnah na Koroškem potekal mednarodni plavalni miting. Tekmovanje je potekalo po sistemu jutranjih kvalifikacij in popoldanskih A, B in C finalih. Medalje so podeljevali v absolutni kategoriji, v kategoriji mladincev/mladink in kadetov/kadetinj. Veliko velenjskih plavalcev in plavalk se je uvrstilo v popoldanski finale.

V absolutni kategoriji sta bronasti medalji osvojila Nuša Erjavec (50 m prsno) in Matic Bizjak Jambrović (50 m prosto), ki je hkrati osvojil tudi zlato medaljo v kategoriji kadetov. V kategoriji mladink je Manca Poberžnik osvojila bronasto medaljo v disciplini 100 m hrbtno. V kategoriji kadetov si je Matic Bizjak Jambrović poleg medalje na 50 m prosto priplaval še zlato medaljo na 100 m prosto in srebro na 50 m hrbtno. V isti kategoriji si je Metod Lamot priplaval srebrno (100 m hrbtno) in bronasto (200 m hrbtno) medaljo. Anže Guštin pa si je, kljub daljši odsotnosti, priplaval bronasto medaljo v disciplini 100 m hrbtno. V posamezna popoldanska finala so se uvrstili še Urban Krepel, Jan Mrkonjič, Nik Ramšak Rotenhajzer, Ema Jovan, Nina Princl, Eva Skledar. 

Vsem plavalcem in njihovim trenerjem za borbenost in odlične rezultate iskreno čestitamo!

 

Vir: Plavalni klub Velenje

Foto: Plavalni klub Velenje

Koledar dogodkov

Pumptrack poletje s slovenskimi deskarji

DOGODEK
Deskaj z nami in spoznaj deskanje na snegu, ki je vse bolj popularen šport pri nas. Pridi s skejtom, longboardom ali skirojem in se preizkusi v spretnostni vožnji na čas.