ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


ZA BOTRSTVO V ŠPORTU ZBRALI 120 TISOČ EVROV!

NOVICA 04.10.2021



​V petek je bil stadion Stožice odet v dobrodelnost. Na Dobrodelnem nogometnem večeru Fundacije Miroslava Cerarja se je igralo za dober namen. Zbranih 120.000 evrov bo šlo za projekt Botrstvo v športu, ki s štipendijami podpira mlade športnike in športnice iz socialno šibkejših okolij.

OKS je s Fundacijo Miroslava Cerarja, ob sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije, pripravil Dobrodelni nogometni večer. Na njem sta se na nogometni tekmi pomerili ekipi OKS in UEFA / NZS, kateri so sestavljali svetovno znani športni obrazi. Za projekt Botrstvo v športu so vsi donatorji, ki so se zbrali na ljubljanskem stadionu, skupaj zbrali izjemnih 120 tisoč evrov. Ti bodo v celoti namenjeni štipendiranju mladih športnikov in športnic iz socialno šibkejših okolij.

Nogometno tekmo si je ogledal tudi član predsedstva Športne zveze Velenje Matjaž Cesar. 


Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak