ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Atletika - Minulo soboto aktivni metalci in tekači

NOVICA 19.03.2018



V soboto, 17.3. 2018, je Atletski klub Ptuj organiziral Zimsko prvenstvo Slovenije v metih za vse starostne kategorije. Metalci Atletskega kluba Velenje so se odlično odrezali in domov odnesli kar 7 kolajn.

V metu kopja sta blestela Filip Dominkovič, ki je postal državni prvak v svoji kategoriji ter Gašper Juhart, ki je osvojil bron. V metu kladiva je pri pionirkah U16 bron osvojila Nika Kumar, med starejšimi mladinkami pa je bila Esma Pajt srebrna. Tudi v metu diska so bili naši atleti odlični. Luka Lah je postal državni prvak med mlajšimi mladinci, pri starejših mladinkah je bila Urška Lampret druga, med člani pa David Dominkovič tretji.

V Postojni pa je bilo Prvenstvo Slovenije v krosu. Naši tekači so kljub zelo okrnjeni ekipi (zaradi viroz, ki so na posteljo prikovale kar 10 naših tekačev) in kljub izredno težkim tekmovalnim pogojem, zasedli ekipno 2. mesto v državi tako pri ženskah, kot tudi pri moških.

Čestitamo!

 

Vir: Atletski klub Velenje 

Foto: Atletski klub Velenje Foto: Atletski klub Velenje Foto: Atletski klub Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak