ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


»100% so zgrešeni vsi streli, ki jih nikdar nisi izvedel.« Wayne Gretzky


Športne počitnice za vse - poletje 2018

Spoštovani starši, ste se že odločili kje bodo vaši otroci preživeli del letošnjega poletja?
Prepričani smo, da svojim otrokom želite le najboljše, zato smo se tudi v letošnjem letu potrudili in za vas pripravili nepozaben program Športnih počitnic za vse, na dveh lokacijah v Velenju.
Namen programa je kvalitetno in aktivno preživljanje prostega časa otrok med poletnimi počitnicami. Gre za tedensko varstvo otrok z raznovrstnimi športno-zabavnimi vsebinami, kjer se otroci seznanijo z različnimi športnimi panogami in se v njih tudi preizkusijo. Program je namenjen otrokom od 6. do 15. leta starosti, neodvisno od njihovega predznanja različnih športnih panog (pri plavanju lahko uporabljajo rokavčke). Pripravili smo pester, zanimiv in zabaven športni program.
Radi bi poudarili, da so vsi naši učitelji strokovno usposobljeni za delo z otroki. Gre za študente in diplomante Fakultete za šport, vaditelje/učitelje/trenerje posameznih športnih panog, ki sodelujejo s Športno zvezo Velenje skozi celo leto.
Za vas pripravljamo poletne tabore Zmaga kuštrina OB JEZERU in OB STADIONU.

Prijavnico najdete TUKAJ!

TABORI POTEKAJO VSAK DAN OD PONEDELJKA DO PETKA od 7.00 - 16.00 ure!

Starše naprošamo, da označijo od kdaj bodo otroci v taboru, da lahko planiramo varstvo za njih pred začetkom taborov. Vsi tisti, ki bodo v varstvu že od 7.00 se bodo zbirali pri Vili Rožle v Sončnem parku, potem pa se bodo skupaj z vaditelji odpravili na prizorišča športnih aktivnosti.

Program bomo izvedli v primeru vsaj 15 prijav na posamezem taboru. V kolikor bo prijav manj bomo tabora združili. V kolikor na obeh taborih ne bo prijavljenih skupaj vsaj 15 otrok bo termin odpovedan. O odpovedanem terminu vas bomo obvestili 7 dni pred taborom.

TABOR OB JEZERU
KDO: OSNOVNOŠOLSKA MLADINA

KJE: BELA DVORANA IN ŠPORTNA IGRIŠČA OB TRC JEZERO

KAJ: TENIS, ODBOJKA NA MIVKI, ROKOMET, MINIGOLF, STRELJANJE, KARATE, PLAVANJE, SUPANJE NA JEZERU - video programa si lahko pogledate tukaj

TERMINI:

2.7.2018 - 6.7.2018

9.7.2018 - 13.7.2018

20.8.2018 - 24.8.2018

27.8.2018 - 31.8.2018

KAJ POTREBUJETE: ŠPORTNO OPREMO (kratke hlače, majica, športna obutev, brisača, kopalke), KAPA ZA ZAŠČITO PRED SONCEM, SONČNA KREMA, PLASTENKA ZA VODO

CENA: 45€ na teden za vse aktivnosti z vključenim kosilom / v kolikor imate kakšne posebnosti glede kosila nam to napišite. V primeru odpovedi zaradi zdravstvenih ali drugih okoliščin se vam vrne 80% vrednosti prijavnine.

TABOR OB STADIONU
KDO: OSNOVNOŠOLSKA MLADINA

KJE: BELA DVORANA IN ŠPORTNA IGRIŠČA OB TRC JEZERO

KAJ: KONJENIŠTVO, GOLF, ATLETIKA, NOGOMET, IGRE OB VODI IN VOŽNJA S KAJAKI, SUPANJE NA JEZERU - video programa si lahko pogledate tukaj

TERMINI:

2.7.2018 - 6.7.2018

9.7.2018 - 13.7.2018

20.8.2018 - 24.8.2018

27.8.2018 - 31.8.2018

KAJ POTREBUJETE: ŠPORTNO OPREMO (kratke hlače - za jezdenje potrebujete dolge hlače, majica, športna obutev, brisača, kopalke), KAPA ZA ZAŠČITO PRED SONCEM, SONČNA KREMA, PLASTENKA ZA VODO

CENA: 45€ na teden za vse aktivnosti z vključenim kosilom / v kolikor imate kakšne posebnosti glede kosila nam to napišite. V primeru odpovedi zaradi zdravstvenih ali drugih okoliščin se vam vrne 80% vrednosti prijavnine.

Več informacij pa dobite na e-mailu: sportnazveza.velenje@gmail.com ali na tel. 041/597-032!

PRIJAVNICA!

PREPRIČANI SMO, DA SE BOSTE PRAVILNO ODLOČILI IN NAM ZAUPALI VAŠE OTROKE.
NAŠE ZNANJE IN IZKUŠNJE BODO POMAGALE VAŠIM OTROKOM, DA SE BODO SPOZNALI Z RAZLIČNIMI ŠPORTNIMI PANOGAMI, DRUŽENJE Z VRSTNIKI BO OBOGATILO SOCIALNE STIKE IN ŠPORTNE IGRE BODO PRISPEVALE K IZBOLJŠANJU MOTORIČNIH SPOSOBNOSTI.
POTEM PA SO TUKAJ ŠE VSI TISTI LEPI SPOMINI IN NEPOZABNI TRENUTKI, KI JIH BODO OTROCI PREŽIVELI V NAŠI DRUŽBI.
Vabljeni, da skupaj preživimo poletje 2018!


Koledar dogodkov

Za mlade športnike gre, zato migajmo skupaj #BEACTIVE

DOGODEK
V petek, 28. septembra, bodimo dobrodelni. Skupaj z Bogomirjem Dolencem, ki že od začetka septembra teče 42 maratonov, bomo migali za dober namen.