ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Diandra Bekčić prejela bronasti znak Zveze za šport invalidov Slovenije

NOVICA 24.03.2022



V torek, 22. marca 2022 je, v organizaciji Zveze za šport invalidov - PARA olimpijskega komiteja Slovenije, na Brdu pri Kranju potekala vsakoletna prireditev, namenjena podelitvi priznanj za športne dosežke slovenskih športnikov invalidov.

Priznanja sta podeljevala, olimpionik Miro Cerar st. in Damijan Lazar, predsednik Zveze ŠIS-SPK. Dobitnica priznanja za dosežke v preteklem letu 2021 je bila tudi PARA športnica iz Karate kluba Velenje.

Bronasti znak Zveze za šport invalidov Slovenije, za doseženo srebrno medaljo na 56. evropskem članskem karate in PARA karate prvenstvu v Poreču 2021 na Hrvaškem je prejela parakarateistka Diandra Bekčić.

Poleg nje je bila nagrajena tudi njena dotedanja trenerka Jasmina Džafić.

Priznanje je zahvala za trud, odrekanje in delo, ki ga je PARA športnica vložila v doseženi rezultat.

Prav tako gre zahvala tudi Karate klubu Velenje, Mestni občini Velenje, Športni zvezi Velenje in Karate zvezi Slovenije, kateri Diandro podpirajo na njeni športni poti. 

Čestitamo!

 

Vir: Karate klub Velenje

Foto: Karate klub Velenje Foto: Karate klub Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak