ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Karate - Tigrom dve bronasti medalji na močnem mednarodnem turnirju v Trbovljah

NOVICA 06.12.2016



V soboto 03.12.2016 so se člani karate kluba Tiger udeležili enega najstarejših mednarodnih turnirjev v Evropi, Trbovlje open 2016.

V soboto je v športni dvorani Polaj v Trbovljah potekal eden najstarejših prav tako pa tudi najmočnejših turnirjev pri nas, kjer je nastopilo 559 tekmovalcev iz 14 držav in 78 klubov. Za karate klub Tiger Velenje so nastopili Ema Đogić, Seid Muharemović, Benjamin Mešanović, Saša Janjić, Šuhra Muharemović in Adelisa Hankić. Na tekmo smo odšli dobro pripravljeni, na nekatere sporne sodniške odločitve pa žal ne moremo vplivati. Kljub temu smo domov prinesli dve bronasti kolajni. Ema Đogić je osvojila tretje mesto v katah pri najmlajših in s tem dokazala, da se zmore povzpeti na stopničke tudi na mednarodnih tekmovanjih. Adelisa Hankić je zopet osvojila tretje mesto pri članicah v borbah nad 68kg. 5. mesto je osvojil še Seid Muharemović v katah pri malčkih. 

Čestitamo! 

Vir: Karate klub Tiger Velenje

Vir: Karate klub Tiger Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak