ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Nogomet - Lokomotiva Zagreb boljša od knapov

NOVICA 10.07.2017



Zadnjo pripravljalno tekmo pred začetkom nove sezone PLTS so Knapi sklenili s porazom. Na domačem terenu je bila boljša Lokomotiva Zagreb, ki je do zmage prišla v zadnji četrtini tekme.

Prvi gol na tekmi so zabili Zagrebčani, ko je po podaji iz kota z glavo natančno meril Ante Majstorović. To je bil tudi edini zadetek v prvem polčasu, sicer pa so bili Knapi v prvem delu nevarni in so nekajkrat nevarno zapretili, predvsem preko Mary-ja, Tučića in Bijola. Brav tako velja omeniti nekaj odličnih posredovanj Mateja Radana!
Uvod drugega polčasa je pripadel Rudarju, ki je za izenačenje potreboval vsega 5 minut. Zadel je Mary. V nadaljevanju so sledile številne menjave na obeh straneh, z dvema zadetkoma pa je končni rezultat postavil Filip Mihaljević. Pri rezultatu 1:1 je imel lepo priložnost za zadetek Edin Junuzović, ki je streljal iz obrata a je vratar njegov strel uspel zaustaviti. 

 

Vir: Nogometni klub Rudar Velenje

Foto: Sedin Suljić

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak