ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Pregled novic

[ROKOMET] VELENJČANI V IZOLI DO NOVIH DVEH TOČK

NOVICE 24.05.2021
Velenjčani so se v 25. krogu Lige NLB soočili z Izolani in jih prepričljivo premagali s 32:22. Na prvenstveni lestvici so ponovno skočili na prvo mesto.
Preberi več...

[ATLETIKA] ODLIČEN TEDEN ZA VELENJSKE ATLETE

NOVICE 24.05.2021
Anita Horvat se je udeležila dveh močnih atletskih mitingov v Ostravi in Španiji. Čez vikend pa je v Ljubljani potekal atletski pokal Slovenije za starejše mladince in mladinke.
Preberi več...

[KARATE] DIANDRA BEKČIĆ JE EVROPSKA PODPRVAKINJA V PARA KARATEJU

NOVICE 24.05.2021
V Poreču je potekalo 56. evropsko člansko prvenstvo v karateju in para karateju. V soboto, 22. 5. 2021 je Diandra Bekčić, članica Karate kluba Velenje in Karate veze Slovenije nastopila v finalu s kato Gojushiho Sho in postala evropska podprvakinja v kate
Preberi več...

KARATEISTKE NASTOPILE NA 56. EVROPSKEM ČLANSKEM PRVENSTVU

NOVICE 20.05.2021
Prvič v zgodovini Slovenije je kata team ženske v sestavi Pia Cesar, Kaja Češko in Šuhra Muharemović, danes nastopil na 56. evropskem članskem prvenstvu.
Preberi več...

KRSTNI NASTOP SARE NAVODNIK NA MLADINSKEM EVROPSKEM POKALU V TRIATLONU

NOVICE 18.05.2021
Pretekli vikend je v italijanskem Caorleju potekal mladinski evropski pokal v triatlonu, sploh prvo tekmovanje v tej sezoni
Preberi več...

[ROKOMET] GORENJE VELENJE Z ZMAGO IZ KOPRA

NOVICE 17.05.2021
Velenjčani so iz Kopra, po izjemno napetem boju, domov odnesli novi dve točki. V koprski Bonifiki so bili od domačinov boljši z 31:29.
Preberi več...

[ATLETIKA] MLADA EKIPA AK VELENJE Z ODLIČNIMI REZULTATI IZ KOPRA

NOVICE 17.05.2021
Ekipa, ki je v soboto v Kopru zastopala atletski klub Velenje na ekipnem državnem prvesntvu Slovenije za pionirje in pionirke se je domov vrnila z odličnimi rezultati.
Preberi več...

[KARATE] DIANDRA BEKČIČ V POREČ PO NOV ODMEVEN REZULTAT

NOVICE 17.05.2021
Ta teden bo na evropskem prvenstvu v parakarateju v Poreču nastopila Diandre Bekčič
Preberi več...

NOVO SPROŠČANJE OMEJITEV PRI IZVAJANJE ŠPORTNIH PROGRAMOV

NOVICE 17.05.2021
Vlada Republike Slovenije je na 74. redni seji dne, 12. 5. 2021 sprejela Odlok o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov ter druge odloke, ki neposredno ali posredno vplivajo na izvajanje športne dejavnosti
Preberi več...

[ROKOMET] VELIKA ZMAGA NAD CELJANI!

NOVICE 13.05.2021
Rokometaši Gorenja Velenja so v domači Rdeči dvorani zanesljivo premagali Celje Pivovarno Laško. Velenjčani so Celjane povsem nadigrali in se na koncu veselili zmage s 30:22.
Preberi več...

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak