ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Atletika - ekipno prvenstvo Slovenije za kategorijo U16

NOVICA 27.06.2017



Na stadionu Poljane so se včeraj, 25.6.2017, pomerile med sabo ekipe pionirjev in pionirk kategorije U16. Naši mladi atleti so bili odlični, saj se je fantovska ekipa povzpela na 2. mesto v Sloveniji, dekleta pa so si priborila odlično, 4. mesto, med vsemi slovenskimi klubi. Tekmovalcem in organizatorju je nagajalo vreme, saj je bila tekma za nekaj časa prekinjena zaradi močnega neurja. Na koncu vse lepo izteklo, rezultati so bili odlični in le za las se je tekmovanje izteklo pred ponovnim neurjem.
Vsi naši atleti so pridno nabirali pike in se borili za vsako stotinko in vsak centimeter. Najboljši posamezniki pa so se uvrstili tudi med najboljše tri v svoji disciplini. To so bili: Nea Meh, 300 m, 2. mesto in 3 .mesto v teku na 100 m, Alja Trupej, 3000 m, 3. mesto, Neli Goršek, skok v višino,2. mesto, Nika Kumar, met kladiva, 2. mesto, Jaka Grabner, 3000 m hoja, 1. mesto, Filip Dominkovič, met kopja, 1. mesto, Nejc Krejan, 300 m, 1. mesto, Jaka Lah, suvanje krogle, 1. mesto, Matevž Sušec, 3000 m, 2. mesto, Vid Matjaš, skok v daljino, 3. mesto in troskok, 2. mesto, Juhart Gašper, met diska, 2. mesto, Aljaž Vetrih, skok v višino, 3. mesto.

REZULTATI

Čestitamo!

Vir: Atletski klub Velenje

Vir: Atletski klub Velenje Vir: Atletski klub Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak