ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


ŠPORTNE POČITNICE ZA VSE - POLETJE 2020

Spoštovani starši, ste se že odločili kje bodo vaši otroci preživeli del letošnjega poletja?

Poletne počitnice se hitro že bližajo h koncu, zaradi preprečevanja širjenja virusa COVID – 19 so priprave na poletne športne tabore letos trajale nekoliko dlje. Želimo namreč, da bodo aktivnosti potekale čim bolj varno in v skladu z vsemi navodili NIJZ. Poletni športni tabori bodo v drugem delu poletnih počitnic organizirani izključno za otroke iz MO Velenje.

Poletni športni tabori bodo zaradi upoštevanja navodil NIJZ potekali z manjšimi spremembami in novimi pravili. Zato bomo v tabore vključili le popolnoma zdrave otroke, ki 14 dni pred vključitvijo niso bili v tujini v državah, ki niso članice EU ali v stiku z morebitno okuženimi. Zato, da bo skupina enovita, se bodo udeleženci lahko v varstvo vključili le za vse delovne dni v tednu, med tednom se skupini ne bo mogel pridružiti nihče.

Prepričani smo, da svojim otrokom želite le najboljše, zato smo se tudi v letošnjem letu potrudili in za vas pripravili nepozaben program Športnih počitnic za vse, na dveh lokacijah v Velenju.
Namen programa je kvalitetno in aktivno preživljanje prostega časa otrok med poletnimi počitnicami. Gre za tedensko varstvo otrok z raznovrstnimi športno-zabavnimi vsebinami, kjer se otroci seznanijo z različnimi športnimi panogami in se v njih tudi preizkusijo. Program je namenjen otrokom od 6. do 12. leta starosti, neodvisno od njihovega predznanja različnih športnih panog. Pripravili smo pester, zanimiv in zabaven športni program.
Radi bi poudarili, da so vsi naši učitelji strokovno usposobljeni za delo z otroki. Gre za študente in diplomante Fakultete za šport, vaditelje/učitelje/trenerje posameznih športnih panog, ki sodelujejo s Športno zvezo Velenje skozi celo leto.
Za Vas letošnje leto izjemoma pripravljamo poletne tabore Zmaga Kuštrina v malo spremenjeni obliki zaradi situacije z virusom COVID-19 in sicer zaradi lažjega zagotavljanja varnosti in upoštevanja vseh ukrepov na lokacijah OB JEZERU  in OB STADIONU.

V primeru poostrovanja ukrepov zaradi virusa COVID-19 oz. ostalih nepredvidljivih situacij si pridržujemo pravico do odpovedi oz. spremebe počiitniških programov, o čemer vas bomo obvestili najaksneje tri dni pred pričetkom.

TABORI POTEKAJO VSAK DAN OD PONEDELJKA DO PETKA od 8.00 - 16.00 ure!

Program bomo izvedli v primeru vsaj 15 prijav na posameznem taboru. V kolikor bo prijav manj bomo tabora združili. V kolikor na obeh taborih ne bo prijavljenih skupaj vsaj 20 otrok bo termin odpovedan. O odpovedanem terminu vas bomo obvestili 7 dni pred taborom.

TABOR OB JEZERU
KDO: 6 - 12 let

KJE: BELA DVORANA IN ŠPORTNA IGRIŠČA OB TRC JEZERO, STADION, KONJENIŠKI KLUB, …

KAJ:TENIS, ATLETIKA, NOGOMET, JUDO, KARATE, AIKIDO in ostali športi

TERMINA:

17.8.2020 - 21.8.2020

24.8.2020 - 28.8.2020

KAJ POTREBUJETE: ŠPORTNO OPREMO (kratke hlače, majica, športna obutev, brisača, kopalke), KAPA ZA ZAŠČITO PRED SONCEM, SONČNA KREMA, PLASTENKA ZA VODO

CENA: 50€ na teden za vse aktivnosti z vključenim kosilom. V primeru odpovedi zaradi zdravstvenih ali drugih okoliščin se vam vrne 80% vrednosti prijavnine.

TABOR ON STADIONU
KDO: 6 - 12 let

KJE: RDEČA DVORANA IN IGRIŠČA V MESTU

KAJ: JUDO, KARATE, NOGOMET, ROKOMET, KONJENIŠTVO, GOLF, SUPANJE, in ostali športi

TERMINA:

17.8.2020 - 21.8.2020

24.8.2020 - 28.8.2020

KAJ POTREBUJETE: ŠPORTNO OPREMO (kratke hlače, majica, športna obutev, brisača, kopalke), KAPA ZA ZAŠČITO PRED SONCEM, SONČNA KREMA, PLASTENKA ZA VODO

CENA: 50€ na teden za vse aktivnosti z vključenim kosilom. V primeru odpovedi zaradi zdravstvenih ali drugih okoliščin se vam vrne 80% vrednosti prijavnine.

POMEMBNO!!

Po opravljeni prijavi boste prejeli na mail tudi prijavnico in izjavo o zdravstvenem stanju otroka, ki jo mora otrok imeti izpolnjeno in podpisano s sabo prvi dan tabora oz. jo skenirano pošljete na mail pocitnice@sportnazvezavelenje.si pred pričetkom tabora. V nasprotnem primeru se otrok tabora ne bo mogel udeležiti!

Mesto na taboru je zagotovljeno le v primeru, da je bilo plačilo za tabor v višini 50€ že izvedeno. Samo prijava brez plačila ni dovolj za zagotovitev mesta.

Več informacij pa dobite na e-mailu: pocitnice@sportnazvezavelenje ali na tel. 068 156 512!

PRIJAVNICO NAJDETE TUKAJ. (PRIJAVE SE ODPREJO V PETEK 31.7.2020)

PREPRIČANI SMO, DA SE BOSTE PRAVILNO ODLOČILI IN NAM ZAUPALI VAŠE OTROKE.
NAŠE ZNANJE IN IZKUŠNJE BODO POMAGALE VAŠIM OTROKOM, DA SE BODO SPOZNALI Z RAZLIČNIMI ŠPORTNIMI PANOGAMI, DRUŽENJE Z VRSTNIKI BO OBOGATILO SOCIALNE STIKE IN ŠPORTNE IGRE BODO PRISPEVALE K IZBOLJŠANJU MOTORIČNIH SPOSOBNOSTI.
POTEM PA SO TUKAJ ŠE VSI TISTI LEPI SPOMINI IN NEPOZABNI TRENUTKI, KI JIH BODO OTROCI PREŽIVELI V NAŠI DRUŽBI.

Vabljeni, da skupaj preživimo poletje 2020!

 


Koledar dogodkov

Redna letna skupščina Športne zveze Velenje 2021

DOGODEK
Redna letna skupščina bo potekala v sredo, 14.4.2021, z začetkom ob 16.30 uri, preko spletne platforme Zoom.