ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Nogomet - Za nogometaši Velenja uspešen vikend

NOVICA 11.09.2017



V Velenju je v soboto, 9. septembra, gostovala članska ekipa Aluminija. Gledalci so videli razburljivo predstavo, ki pa se je kljub številnim lepim priložnostim na eni in drugi strani končala brez zadetkov. Na lestvici ima tako vsaj začasno petouvrščeni Rudar, ki je sploh prvič v sezoni igral neodločeno, še naprej točko naskoka pred sobotnim tekmecem.
Velenjčani bodo v 9. krogu prihodnjo soboto gostovali v Kranju.

Pretekli vikend so tekmovalno sezono začele tudi selekcije U-9A, U-9B, U-11A in U-11B. Knapi U-13A so se iz Rogaške vrnili z visoko zmago, U-13B pa iz Polzele s točko. Odlično so nastopali tudi kadeti in mladinci, ki so premagali Brežice ter selekcija U15B, ki je premagala nogometaše Šenjurja. Nogometaši U15A so po trdem boju izgubili proti Dravi. Vse selekcije so pokazale veliko mero znanja in všečno nogometno predstavo ter, kar je najpomembnejše, veliko mero športnega duha.

Rezultati:

U-17 Brežice 0-4 Rudar
U-19 Brežice 1-8 Rudar
U-15A Rudar 0-1 Drava
U-15B Šentjur 2-3 Rudar

Čestitamo! 

Foto: NK Rudar Velenje Foto: NK Rudar Velenje Foto: NK Rudar Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak