ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Velenjčani suvereni proti Dobovi

NOVICA 19.11.2020



Črno- rumeni so se na zaostali tekmi 5. kroga Lige NLB pomerili proti Dobovi. Ose so nasprotnike suvereno odpravile s 34:21.


Tekmo so povedli Velenjčani v 3. minuti z zadetkom Kenana Pajta 1:0. Dobovčani so v prvem delu polčasa osam tesno sledili, v 12. minuti pa celo prevzeli vodstvo s +1 (4:5), a ne za dolgo. Domen Tajnik je za +4 v 22. minuti s 7-metrske črte zatresel mrežo nasprotnikov (10:6). Velenjčani nasprotnikov niso pustili blizu s trdo obrambo, na drugi strani pa so se izkazali v napadu. Ose so na odmor odšle s +6 zadetki prednosti, za zadnji zadetek v prvem polčasu pa je poskrbel Miha Kavčič v 30. minuti (16:10).


Ekipa iz Šaleške doline je tudi drugi polčas nadaljevala suvereno. V 32. minuti je za zadetek poskrbel Aleks Kavčič (17:12). Za +7 zadetkov prednosti je v 36. minuti zadel Tilen Sokolič. Domača ekipa je tudi v drugem polčasu nasprotnikom postavljala trd zid pred svojim golom. V 54. minuti je za +13 uspešno streljal Tarik Mlivić (31:18). Velenjčani so pridno izkoriščali napake nasprotnikov in na koncu slavili zmago s 34:21.

Čestitamo!

 

Vir: Rokometni klub Gorenje Velenje

 

Foto: RK Gorenje Velenje / Jurij Vodušek Foto: RK Gorenje Velenje / Jurij Vodušek

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!