ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Botrstvo v športu | Razpis za mlade športnike

NOVICA 26.11.2020



Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez in Fundacija za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij z dnem, 23. november 2020 objavljajo

Javni razpis za dodelitev finančne podpore – štipendije mladim športnikom iz socialno šibkih okolij za leto 2021

Skladno s Pravilnikom o izvajanju Botrstva v športu, se na razpis lahko prijavijo kandidati, stari med 14 in 23 let. Skupni obseg razpisanih sredstev tega razpisa za leto 2020 je 60.000 EUR.

Razpis in razpisno dokumentacijo najdete na povezavi.

Rok za prijavo je ponedeljek, 21. december 2020.

Vsa dodatna vprašanja lahko pošljete na sport@boter.si.

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez prek Fundacije za mlade športnike iz socialno ogroženih okolij in Zveza prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje s programom Botrstvo v Sloveniji sta se odločila združiti moči na področju pomoči mladim nadarjenim športnikom in začela projekt Botrstvo v športu.

Namen projekta je zagotavljanje pomoči mladim športnikom iz socialno ogroženih okolij, starim od 14 do 23 let pri razvoju in uresničevanju športnih potencialov. Glavni cilj projekta Botrstvo v športu je postati stabilen dodaten steber pomoči nadarjenim mladim športnikom, ki jim stalno ali občasno zmanjka sredstev za njihovo športno udejstvovanje.

 

 

 

 

Foto: Športna zveza Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!