ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


[Ženski rokomet] BOLJŠI DRUGI POLČAS PREMALO ZA ZMAGO

NOVICA 10.02.2021V torek 9. februarja so članice ženskega rokometnega kluba Velenje odigrale zaostalo tekmo 13. kroga proti ekipi RK Zelene Doline Žalec. Kljub boljšemu drugemu polčasu, so morale na koncu tekme premoč priznati gostjam, ki so slavile z rezultatom 24:29.

Ekipa RK zelene Doline Žalec se s šestnajstimi točkami trenutno nahaja na 4. mestu na lestvici 1.A državne rokometne lige za ženske. V tekmo so Velenjčanke vstopile zelo borbeno in samozavestno, ter vse do 21. minute držale korak z gostjami. V zadnjih desetih minutah prvega polčasa pa so se gostje razigrale in izkoristile zmedenost naših igralk v obrambi, ter na odmor odšle z osmimi goli prednosti.

Drugi polčas so Velenjčanke odigrale bolj borbeno in zbrano, vendar so težko nadoknadile zaostanek iz prvega polčasa. Zmage so se na koncu veselile gostje z rezultatom 24:29.

Najboljši posameznici v domači ekipi sta bili z osmimi zadetki Nastja Ferenc in Nika Priteržnik. 

 

Vir: Ženski rokometni klub Velenje

Foto: ŽRK Velenje

Koledar dogodkov

EVROPSKI TEDEN ŠPORTA - VADBA NA SIJ POLIGONU MOZIRJE

DOGODEK
V sklopu EVROPSKEGA TEDNA ŠPORTA, bo na SIJ poligonu v Mozirju v nedeljo, 27.9.2020 potekala vadba za vse željne športa. Z vami bo licenciran trener fitnesa (FZS SLO) Nejc Pongrac