ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Zelo uspešen nastop Matica Bizjaka Jambrovića na tekmi v Avstriji

NOVICA 26.04.2021



Od petka (23. 4. 2021) do nedelje (25. 4. 2021) je potekal v sosednji Avstriji močan mednarodni miting (Int. Ströck ATUS Graz Trophy 2021), na katerem so nastopili tudi člani slovenske plavalne reprezentance. Svoj prvi uradni reprezentančni nastop je zabeležil član našega plavalnega kluba Matic Bizjak Jambrović.

Matic je vse tri dni osvajal medalje v svoji kategoriji (letnik 2006) in prikazal zelo dobre predstave. V petek je osvojil zlato medaljo v disciplini 50 m prosto. V soboto si je priplaval dve medalji. Zmagal je v disciplini 50 m delfin in zasedel drugo mesto na 50 m hrbtno. Tudi v nedeljo je poskrbel za stopničke. Ponovno je osvojil dve medalji, in sicer v stometrski prosti tehniki je bil drugi in tretji na 100 m delfin.

Čestitamo njemu in trenerju Vladu Stjepiću za odlične rezultate, hkrati pa mu želimo kar največ dobrih reprezentančnih nastopov.

 

Vir: Plavalni klub Velenje

Foto: Plavalni klub Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!